Vásárlási Feltételeink

Kedves Vásárlóink!

Mielőtt megtekintené készletjegyzékünket, szíves figyelmébe ajánljuk vásárlási feltételeinket.

Kiskereskedelmi árudánkban minden kedves Vásárlónk gazdag választékból, fogyasztói áron vásárolhat. Az üzlet pillanatnyi kínálatán túl, előzetes megrendelést is felveszünk a faiskola rendelkezésére álló készleteire és egyéb növényekre is.

Kérjük tekintse meg kiskereskedelmi készletjegyzékünket tájékoztató jelleggel, az aktuális készletről érdeklődjön árudánknál (22/374-384).

A faiskolai nagykereskedelmi készletjegyzékünk a nettó termelői árainkat tartalmazza. A termelői árakat további 27% ÁFA (általános forgalmi adó) terheli. Termelői áron a nagy tételben vásárló, írásos visszaigazolással rendelkező kert- és parképítőket, beruházó cégeket, önkormányzatokat és visszonteladókat stb. szolgálunk ki. A növények elszállítása a vevőkkel egyeztetett időben és módon, a vevő terhére és kockázatára történik. A csomagolással kapcsolatos többletköltségeket a vevőnek leszámlázzuk. A fizetés készpénzzel(bankkártyával) vagy átutalással, a visszaigazolásban meghatározott módon történik.A katalógusban feltüntetett árak változásának jogát fenntartjuk. Mennyiségi és minőségi reklamációt csak átvételkor fogadunk el. A növények fajtaazonosságáért a számlában szereplő összeg erejéig felelősséget vállalunk

A termelői áron vásárló Ügyfeleink regisztrációjukat követően teljes körű betekintést nyerhetnek készleteinkbe. Előzetes egyeztetést követően egyéb, a faiskolában pillanatnyilag nem szereplő növényeket is beszerezzük Ügyfeleinknek.

Várjuk szíves érdeklődésüket és megtisztelő megrendeléseiket, vásárlásaikat.

Tisztelettel:

BARABITS ELEMÉR
Ügyvezető igazgató

 

Kiskereskedelmi készlet megtekintése
Előzetes megrendelés alapján elérhető termékek