Üdvözöljük az ALSÓTEKERESI FAISKOLA KFT. honlapján!

 

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam faiskolánkat.

Az Alsótekeresi Faiskola a Balaton mellett, Budapesttől 100 Km-re, az M7-es autópálya közelében található. A közel 100 éve működő üzem, Magyarország egyik legnagyobb és legjelentősebb gyümölcs- és díszfaiskolai termesztője.

Fajtaválasztékunkat a gazdasági és esztétikai szempontok maradéktalan figyelembevétele mellett céltudatosan és folyamatosan fejlesztjük, hogy Vásárlóinknak, de hazánk éghajlati és talajadottságainak is minél jobban megfeleljen.

Termékeink sokfélesége, biológiai értéke és minősége az igényes és eredményes telepítésnek záloga. Lombos fákat, virágzó cserjéket, rózsákat, örökzöldeket, fenyőféléket és gyümölcsfák sokaságát kínáljuk Kedves Vásárlóinknak.


Faiskolánk melletti szaküzletünkben a saját nevelésű növényeinken kívül, évelőket, mediterrán növényeket, sziklakerti évelőket, vízinövényeket, virághagymákat illetve kertészeti szerszámokat, növényvédőszereket is árusítunk.

 

Növényeinket a kertészkedő családok, az igényes díszkertre vágyók, a kert- és tájépítők egyaránt sikerrel ültetik.

Munkatársaink segítséget nyújtanak a növények kiválasztásában és tájékoztatást adnak a szakszerű ültetésről, ápolásról.

 

Mielőtt fát, bokrot ültet, látogassa meg faiskolánkat, győződjön meg személyesen termékeink minőségéről és a kedvező árainkról.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

Tisztelettel:

Barabits Elemér
Ügyvezető igazgató